banner-2020-2021-1a.jpg

De Filmliga Heuvelrug heeft, net als andere filmzalen in Nederland, door versoepeling van de corona-maatregelen van de overheid, gelegenheid deze maand weer voor u te programmeren. Met inachtneming van de 1,5 meter afstand tussen bezoekers en het geldende protocol van de Bioscoopbond bij Figi, willen wij samen met u, onze trouwe abonnementhouders, op dinsdag 23 en woensdag 24 juni aanstaande het begin maart zo onverwacht beëindigde filmseizoen toch met u afsluiten, en wel met de film die wij al voor u in petto hadden:

De Patrick

de patrickDe grote, vriendelijke reus Patrick, sociaal niet erg handig, woont ondanks zijn 39 jaar nog bij zijn ouders, op een nudistencamping. Het leven kabbelt voorbij, totdat ineens Patricks vader overlijdt, er op de camping geld wordt gestolen en Patrick ook nog eens zijn favoriete hamer kwijtraakt. Een tragikomedie (2019) van regisseur Tim Mielants, met o.a. acteurs Kevin Janssens, Pierre Bokma, Hannah Hoekstra, Frank Vercruysse en Tine Van den Wyngaert.

Bekijk de trailer
Lees meer

Aanvangstijden en verplicht reserveren vooraf

U kunt op dinsdag 23 juni en woensdag 24 juni kiezen uit aanvangstijden om 11.00, 16.00 en 19.00 uur. De films worden op deze tijden in twee zalen vertoond (begane grond en eerste verdieping, zodat u de lift zo min mogelijk hoeft te gebruiken). Er worden maximaal 30 personen per zaal en per voorstelling toegelaten. Daarom is vooraf reserveren (kosteloos) verplicht. U kunt dit nu al online doen via de website van Figi of telefonisch via 030-6927400. Niet-abonneehouders zijn welkom, maar moeten, eveneens online via Figi, vooraf een kaartje reserveren; wij rekenen de kosten van een filmkaartje (à 10 euro) dan met u af op de gekozen vertoningsdag aan onze bestuurstafel in Figi. Zodra het aantal van 30 personen (per zaal per voorstelling) is bereikt, sluit de aanmelding voor de betreffende vertoning! Zonder reservering wordt u niet toegelaten. De Figi-entree is alleen via de 2e Dorpsstraat. Er zal een zaalbegeleider aanwezig zijn die controleert en u helpt plaats te nemen. Na afloop van de film verlaat u Figi weer via de 2e Dorpsstraat. Download het protocol als u hier meer van wilt weten.

Verrekenmogelijkheid geannuleerde films voorjaar

In overleg met Figi hebben wij besloten de geannuleerde films van dit voorjaar niet meer te boeken. U heeft nog recht op een voucher die u kunt gebruiken in het nieuwe seizoen. U ontvangt daarover later meer informatie. Maar, een schenking aan de Filmliga stellen we zeer op prijs.

Met plezier hopen wij u, met inachtneming van de corona-regels, gezond en wel te mogen verwelkomen op 23 of 24 juni aanstaande!