banner-2020-2021-2a.jpg
Folder Serie 1   Folder Serie 2  

In onze nieuwsbrief eind maart jl. kondigden wij aan weer een mooi filmprogramma voor u te hebben samengesteld voor het seizoen 2020/2021. Het complete aanbod is per 10 augustus te vinden en te bestellen op deze website. In print zullen wij de flyer aan u overhandigen als u op 23 of 24 juni aanwezig kunt zijn in Figi. Via de flyer afbeeldingen zijn de folders nu al te downloaden.

Nieuwe werkwijze

Vanaf september hopen wij ons nieuwe filmprogramma voor u te kunnen draaien. Mits dan mogelijk, mogen er 100 bezoekers per zaal, wederom met inachtneming van de 1,5 meter afstand en volgens het bioscoopprotocol van de NVBF, worden verwelkomd.

In deze onzekere tijden hebben wij besloten u een passender abonnementsvorm voor het nieuwe filmseizoen aan te bieden: u koopt geen jaarabonnement, maar een seizoensabonnement voor 4 films tegelijk (herfst-, winter- en lente-abonnement). U heeft daarbij nog steeds de keus uit films uit Serie 1 of Serie 2 (allebei kan natuurlijk ook). Anders dan op de flyer vermeld, zullen de films op de aangegeven dinsdagen in de grote zaal op de begane grond worden vertoond en wel op deze tijden waaruit u kunt kiezen:

Serie 1 om 19.00 uur en 21.15 uur
Serie 2 om 16.30 uur en 19.00 uur

De kosten per seizoensabonnement: € 35,-. Op 10 augustus starten we met de verkoop van het eerste seizoen: de Herfst-serie. Vanaf dan kunt u bestellen via deze website, volgens de procedure die u gewend bent. Houd uw mailbox en onze website in de gaten.