banner-2020-2021-2a.jpg

coronavirus2Het bestuur van de Filmliga Heuvelrug volgt de ontwikkelingen met betrekking tot Covid-19 in ons land en in de wereld, net zoals u, op de voet. De veiligheid van onze filmbezoekers staat voorop. Figi en Filmliga hanteren dan ook de meest actuele richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). De op maandagavond 23 maart 2020 rond Corona getroffen aangescherpte maatregelen van de overheid, officieel bekendgemaakt via alle media, verbieden voorlopig het laten doorgaan van o.a. voorstellingen en evenementen.

Zoals eerder aangekondigd, hebben wij alle voor de komende periode geplande filmvoorstellingen van dit lopende seizoen geannuleerd. De films in serie 1 'The Florida Project' en 'Tampopo' en in serie 2 'Jusqu'a la garde', 'Werk ohne Autor', de onlangs aangekondigde (verrassings)film 'De Patrick' en de extra geprogrammeerde jubileumfilm ‘Corpus Christi’ (19 mei) komen daarom nu te vervallen.
Wij zullen - in hopelijk betere tijden - met Figi bespreken of en, zoja, wanneer wij deze films kunnen vertonen. Hierbij volgen wij de landelijke trend in de culturele sector en zullen, vooralsnog, geen abonnementsgeld teruggeven. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Zoals u van ons gewend bent, waren wij al vergevorderd met het samenstellen van een mooi filmprogramma voor seizoen 2020/2021. Niemand weet nog hoe de toekomst voor ons allen zal zijn in deze onzekere tijden. Ook wij maken nu even een pas op de plaats. De titels en inhoud van de films die wij voor u hebben geselecteerd, houden wij dan ook voor u in petto! Op een later tijdstip zullen wij de nieuwe flyer met het programma en de abonneerinstructie digitaal (per mail) verspreiden. Houd u s.v.p. ook onze site regelmatig in de gaten voor nadere mededelingen hieromtrent.