banner-2019-2020-2b.jpg

Start inschrijving 2019-2020De abonnementenverkoop voor het nieuwe seizoen 2019-2020 start dit jaar op 6 april. Het belooft weer een mooi programma te worden!

Nieuw is dat er 11 films in een serie zitten (voorheen 10), terwijl de prijs gelijk blijft (85 euro). We bieden Serie 1 als vanouds op twee tijdstippen aan (19:00 en 21:15 uur), terwijl Serie 2 eenmaal wordt vertoond op een afwijkend tijdstip (19:45 uur). En wie beide series bestelt, kan later twintig euro korting krijgen (retour aan de bestuurstafel); u betaalt dan dus maar 150 euro voor 22 filmavonden!

Helaas heeft Filmliga Heuvelrug de film La Ragazza del Mondo niet kunnen krijgen. In plaats daarvan wordt vertoond de alom geprezen en bekroonde film Girl.

Dinsdag 5 maart 2019, Girl

2018 / België, Nederland / Lukas Dhont / 106 min.

girl'Girl' schetst het leven van de 15-jarige Lara, wier grootste droom is om carrière te maken als ballerina. Maar haar lichaam stribbelt tegen, want Lara is geboren als jongen. Echter, samen met haar vader en jonge broertje tracht ze de wereld te trotseren

Bekijk de trailer
Lees meer

in Serie 1 worden de films Patients en Dede vertoond met Engelse ondertiteling.

De nieuwe website brengt met zich mee dat er nieuwe accounts moeten worden aangemaakt. Dat is even lastig. Maar u moet zich opnieuw registreren voordat u abonnementen kunt aankopen. Hier volgt kort de procedure:

  • Ga naar het inlogformulier om u te Registreren.
  • Vul eerst uw volledige naam in (Voornaam Achternaam, voor de tenaamstelling van uw abonnementen).
  • Vul dan een gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze in (beide zijn hoofdlettergevoelig, wachtwoord mag niet te makkelijk zijn).
  • Vul uw mailadres in (waar we ook de tickets naartoe kunnen zenden).
  • Klik op de Registreren-knop om u aanvraag te verzenden.
     

Als u eenmaal goed geregistreerd bent,  kunt u inloggen - onder de serie informatie bij de bestelfomulieren, of via de inlogmodule die op iedere pagina staat. Vul daartoe uw gebruikersnaam en wachtwoord in zoals u bij registratie hebt opgegeven en klik op de Inloggen-knop.

filmliga presenteert 1819Filmliga Heuvelrug heeft voor het seizoen 2018-2019 weer twee mooie filmseries samengesteld. We vertonen deze films op dinsdagavond in Bioscoop/Theater Figi, om 19:00 en 21:15 uur. U kunt dus kiezen uit: Serie 1 Vroeg, Serie 1 Laat, Serie 2 Vroeg, Serie 2 Laat.

Voor 85 euro per serie-abonnement, krijgt u een e-ticket dat toegang geeft tot tien filmvertoningen.

Als er plaatsen over zijn, kunnen niet- abonnees voor 9 euro losse toegangskaarten kopen. Deze plaatsen zijn niet vooraf te reserveren. Ze zijn kort voor aanvang en alleen tegen contante betaling te verkrijgen aan de bestuurstafel van Filmliga Heuvelrug in Bioscoop/Theater Figi.

Onder abonnementen/werkzijze vindt u meer informatie. De verkoop van abonnementen voor dit nieuwe seizoen, start per april 2018.

homepageWij hebben een nieuwe huisstijl: een frisse, moderne look voor de bijna halve eeuw oude Filmliga Heuvelrug. U ziet het terug in prachtig nieuw drukwerk (posters, folders, advertenties) en hier op de fonkelnieuwe website.

Het ontwerp komt van Annemiek Stoel van Buro Blûn. Voor coördinatie en web development tekende Joris Lange van Smart Joomla Websites.

Naast een nieuwe uitstraling, is er hard gewerkt aan een nieuw ticketsysteem en een informatief filmarchief met informatie over de films die we sinds 2010 in het programma hadden. Dat archief zijn we nog aan het verrijken met afbeeldingen en trailers.

Het zal hier en daar misschien even wennen zijn, maar we hopen en verwachten dat u deze aanpassingen zult waarderen.

seizoenbrochures 420Voor het nieuwe seizoen, 2018-2019, hebben we weer een prachtige collectie films weten te selecteren. Het programma is rond. Met gepaste trots presenteren we de nieuwe seriefolders. Neem ze mee bij de zaal, of bekijk/dowload ze hier via de site. Verspreiden wordt toegejuicht!

pdfSerie 1
pdfSerie 2