Werkwijze

Iedereen kan abonnementhouder worden van de Filmliga Heuvelrug, waarbij de capaciteit van de zaal het maximaal aantal abonnementhouders bepaalt. Indien u nog geen abonnementhouder bent, kunt u een bericht sturen aan de Filmliga (info@filmliga.nl):  om u als belangstellende voor het komende seizoen op te geven.

Elk voorjaar wordt het nieuwe programma voor het volgende seizoen verspreid aan iedereen die als abonnementhouder van het voorgaande seizoen geregistreerd stond en aan alle nieuw aangemelde geïnteresseerden.

Een seizoen loopt van september tot en met mei. Bij het nieuwe programma zit een bijlage met instructie over de wijze van inschrijving en betaling van de abonnementen. Aanmelden geschiedt in volgorde van binnenkomst van de betaling op onze rekening. U kiest vooraf de gewenste aanvangstijd van uw abonnement; van tijdstip of serie wisselen is tijdens het lopende filmseizoen niet mogelijk.

De abonnementsprijs wordt per jaar bepaald en bedraagt voor het seizoen 2015/2016 voor elke serie van elf (!) films: 80 euro. Stapt u later in, dan wordt de abonnementsprijs verminderd met 8 euro per gemiste film.

De filmvertoningen vinden plaats op vooraf vastgestelde data op dinsdagavond in het Figi Theater in Zeist, aan de 2e Dorpsstraat.

Losse kaarten (€ 8,50) voor niet-abonnees (introducés of ter kennismaking met de Filmliga) zijn in beperkte mate, vlak voor aanvang van de voorstelling, verkrijgbaar aan de bestuurstafel van de Filmliga Heuvelrug in de Figi Bioscoop. Reserveren is niet mogelijk en een plaats kunnen wij niet garanderen.