collage-2017-09-20

Nieuwe pasjes liggen klaar!

Beste abonnementhouder van de Filmliga Heuvelrug, Alle pasjes zijn inmiddels ontvangen van de drukker en kunnen vanaf 1 uur voor aanvang van uw filmvoorstelling opgehaald worden aan de bestuurstafel. Wij raden u aan om wat vroeger te komen, zodat u niet in de rij hoeft te wachten. Het bestuur.

Lees verder · Reacties { 0 }

Uitverkocht: Serie 2 – Laat

Aanmelding seizoen 2016 / 2017: Serie 2 – Laat is inmiddels uitverkocht. Mocht u een abonnement voor Serie 1 – Laat of Vroeg, of Serie 2 – Vroeg willen bestellen, ga naar onze winkel! Bent u nog geen abonnementhouder en wilt u dat worden? Lees dan verder op de pagina Werkwijze.  

Lees verder · Reacties { 0 }

Bekijk onze brochures online!

Serie 1 Vertoning op de aangegeven dinsdagavonden om 19.00 en 21.15 uur in Bioscoop Figi in Zeist. Serie 2 Vertoning op de aangegeven dinsdagavonden om 15.45 en 19.45 uur in Bioscoop Figi in Zeist.

Lees verder · Reacties { 0 }
fb-art

Vind ons op Facebook!

Voortaan kunt u de Filmliga Heuvelrug ook vinden op Facebook! Hou ook onze Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws rond de Filmliga Heuvelrug.

Lees verder · Reacties { 0 }
megaphone-2-icon

Nieuwe filmprogramma bekend

Het nieuwe filmprogramma seizoen 2017/2018 is bekend     Beste filmliefhebbers en vrienden van de Filmliga Heuvelrug, Begin september 2017 gaat het nieuwe programma van de Filmliga Heuvelrug van start. Met genoegen presenteren wij u hierbij de nieuwe selectie. Deze hebben wij voor u uiterst zorgvuldig samengesteld uit het aanbod van filmhuizen en diverse internationale […]

Lees verder · Reacties { 0 }